De ce să petreceți ore întregi creând videoclipuri când un Video AI Generator poate livra un videoclip finit în câteva minute? Mai bine, mai rapid, mai eficient: Software-ul AI face imposibilul posibil.

AI este acum partenerul dvs. de luptă atunci când creați diverse formate de conținut. Dumneavoastră furnizați informațiile necesare, iar inteligența artificială vă susține creativ ideile. Sună bine? Haideți să vedem cum vă pot ajuta generatoarele video AI să creați un videoclip uimitor!

Produceți videoclipuri in-house fără cunoștințe cu un AI Video Generator

Transformarea digitală dezvoltă domenii cheie de expertiză în cadrul companiei. Fluxurile de lucru sunt utilizate pentru a se referi la competențele individuale ale fiecărui membru al echipei.

Să luăm un exemplu: Monique scrie campanii de marketing, Louis vizualizează, Lara postează pe rețelele sociale, iar Ali? El gestionează campaniile astfel încât indicatorii cheie de performanță să corespundă obiectivului. Fiecare are propriul domeniu de responsabilitate clar definit. Dar cum să creeze videoclipuri? Nici unul dintre ei nu știe.

Vestea bună este că generatoarele video AI pot fi folosite fără cunoștințe prealabile. Tot ce trebuie să faceți este să acceptați AI-ul ca membru al echipei. Acesta planifică și stabilește videoclipurile în mod logic, învață și este creativ. Acest lucru deschide oportunități pentru ca restul echipei să adauge valoare afacerii în afara domeniilor lor de expertiză.

Cu alte cuvinte, tehnologiile avansate accelerează îndepărtarea de cunoștințele fragmentate. În schimb, cunoștințele sunt compuse din mai multe domenii de expertiză. Lara poate acum să vizualizeze, iar Ali poate să trimită texte. Și o pot face fără cunoștințe prealabile. Înțelegerea AI ca parte a unei echipe de proiect deschide astfel noi posibilități. Companiile orientate spre viitor lasă deja un loc gol în ședințele lor pentru a reprezenta IA, ideile și contribuția acesteia la succesul echipei.

Cum funcționează un AI Video Generator? Domenii de aplicare

Rețeta de succes a inteligenței artificiale poate fi urmărită până la învățarea automată. Acest lucru înseamnă că AI este capabilă să învețe. Fiecare informație, fiecare pas și fiecare comandă îmbunătățesc rezultatul comportamental.

Să luăm un exemplu: Monique creează textul video în simpleshow video maker, în timp ce AI-ul integrat vine automat cu vizualizarea. Acest lucru se întâmplă atât de repede încât Monique nici măcar nu are timp să-și facă o cafea; rezultatele sunt disponibile imediat.

Rezultatul furnizat de AI poate servi în diferite scopuri pentru echipă:

 • Generatorul video AI înlocuiește în totalitate o etapă de lucru.
 • Generatorul video AI creează o soluție parțială
 • Generatorul video AI inspiră

Modul în care AI poate fi utilizată pentru crearea de videoclipuri depinde de stadiul de dezvoltare al acesteia. Multe generatoare video AI sunt în prezent încă în versiune beta. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că potențialul de utilizare a AI pentru videoclipuri nu a fost epuizat.

În prezent, generatoarele video AI oferă deja următoarele funcții:

 • Scrierea de scenarii pe baza datelor de intrare.
 • Sfaturi cu privire la cuvintele potrivite pentru vizualizare.
 • Sugerarea și generarea de idei de imagini
 • Generarea de voiceovers complet automatizate
 • Crearea de subtitrări pe baza textului
 • Furnizați idei de miniaturi pentru a prezenta videoclipul finit

În viitor, AI-ul vă poate sprijini și mai bine în crearea de videoclipuri.

3 Beneficii ale unui generator video AI pentru afacerea dvs.

Un beneficiu ne vine în minte atunci când ne gândim să folosim generatoare video AI: AI facilitează lucrul la un videoclip. Dar ce înseamnă asta de fapt? Fluxuri întregi de lucru pot fi construite mai eficient și finalizate mai repede. Cu toate acestea, inteligența artificială îmbunătățește nu numai fluxurile de lucru, ci și experiențele utilizatorilor.

Vă vom arăta cele trei beneficii:

Planificarea raționalizată a fluxurilor de lucru

Delegarea sarcinilor, bugetarea proiectelor și stabilirea de termene necesită mult timp. Absențele din cauza bolii sau a constrângerilor financiare sunt componente critice care pun în pericol succesul. Din fericire, multe etape de lucru nu mai sunt necesare cu generatoarele video AI. De asemenea, acestea elimină riscurile. În loc să lucrați cu fluxuri de lucru, lucrați direct cu AI și asamblați videoclipuri în doar câțiva pași.

Bineînțeles, puteți acorda timp pentru bucle de feedback. Dar și în acest caz, AI-ul vă ajută. Un coleg modifică un text? Nicio problemă!

 • AI-ul s-a gândit deja la o ilustrație alternativă.
 • Vocea interlocutorului s-a adaptat deja la schimbare.
 • Subtitrările sunt optimizate

Volumul dvs. de lucru este redus în prima etapă și pe parcursul întregului flux de lucru. Încă mai este timp pentru o cafea! Iar bugetul este, de asemenea, redus. Win-win!

Producție de înaltă calitate fără cunoștințe prealabile cu AI Video Generator

Crearea unui videoclip necesită, de obicei, un set cuprinzător de competențe: programarea, proiectarea mișcării, efectele sonore și vocea din off sunt doar câteva dintre competențele necesare pentru a crea un videoclip, iar acestea adaugă o mare complexitate. Cu generatoarele video AI, nu este nevoie să stăpâniți niciuna dintre aceste abilități. AI va face această muncă. Singura ta sarcină este să introduci conținutul.

Videoclipuri AI ca un canal de comunicare bazat pe atenție

Instrumentele video DIY reprezintă viitorul pentru comunicarea mesajelor interne și externe. Acestea vă facilitează crearea de cursuri electronice, raportarea schimbărilor într-un mod ușor de înțeles sau crearea de conținut de formare. Instrumentele video DIY sunt, de asemenea, ușor de înțeles. Limbajul vizual și personalizarea prin intermediul personajelor creează valori de recunoaștere, sporesc atenția și facilitează consumul.

Instrumentele de inteligență artificială încorporate îmbunătățesc și mai mult capacitatea de memorare a conținutului dvs. video prin direcționarea conținutului pentru diferite tipuri de cursanți. De exemplu, subtitrările automate, o voce de vorbitor automată sau imagini pot oferi stimuli de citire, auditivi și vizuali. Beneficiile creării de videoclipuri cu ajutorul inteligenței artificiale sunt foarte valoroase pentru echipele de dezvoltare și pentru utilizatorii finali.

Creați-vă acum videoclipul și beneficiați mâine de și mai multe funcții, astfel încât videoclipurile dvs. să fie pe placul tuturor cu un singur clic.

1 Comment

 1. Pingback:5 sfaturi despre storytelling - crearea unei conexiuni emoționale - Claudiu Ciobanu Video Marketing Expert

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *