Atunci când începi să creezi conținut video este important să știi care sunt greșelile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu pierde timp inutil și pentru a te asigura că toate eforturile tale vor aduce rezultatele așteptate.

1. Neglijarea planificării adecvate în crearea de conținut video:

  • Greșeala: Unii antreprenori tind să se arunce direct în producție fără o planificare corespunzătoare. Aceasta înseamnă că pot ajunge să improvizeze sau să se rătăcească în timpul filmărilor.
  • Soluția: Ai nevoie de o strategie. Începe prin a-ți stabilii obiectivele și publicul țintă. Elaborează un scenariu sau o listă de puncte cheie pentru videoclipul tău. Planificarea în avans îți va economisi timp și îți va permite să livrezi un conținut mai coerent și mai captivant.

2. Calitatea scăzută a producției de conținut video:

  • Greșeala: Încercarea de a crea conținut video cu o calitate scăzută, fie din cauza echipamentelor necorespunzătoare, a iluminării slabe sau a sunetului de proastă calitate.
  • Soluția: Investește într-un echipament de bază de calitate, cum ar fi o cameră HD, un microfon și o sursă de lumină adecvată. Asigură-te că sunetul este clar și că imaginea este bine luminată. Calitatea video și audio afectează în mod semnificativ modul în care este perceput conținutul tău.

3. Conțiunt video fără un apel la acțiune clar :

  • Greșeala: Uneori, antreprenorii creează un conținut video excelent, dar nu oferă o direcție clară pentru următorii pași pe care spectatorii ar trebui să îi urmeze.
  • Soluția: Încheie videoclipul cu un apel la acțiune (Call to Action – CTA) clar și concis. Poți îndemna spectatorii să se aboneze la canalul tău, să îți urmărească site-ul web, să lase un comentariu sau să ia legătura cu tine pentru a obține mai multe informații. Un CTA bine formulat poate crește implicarea și conversiile.


Înscrie-te la webinar să-ți arăt care este strategia castigătoare care funcționează de fiecare dată pentru mine și pentru clienții mei. 

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *