Dezvoltă un flux de lucru sustenabil pentru producție video !

După lupte seculare cu tine însuți te-ai convins să începi un canal de YouTube și deși credeai că decizia de a începe este cel mai greu pas descoperi că a posta constant este adevărata provocare.

S-ar putea să faci scurtmetraje și videoclipuri demne de Oscar, dar dacă fiecare videoclip durează 6 luni pentru a fi produs, videoclipurile tale nu vor crește canalul tău YouTube

Postările regulate de videoclipuri în momente familiare sunt ceea ce îi aduc pe oameni înapoi pentru mai mult.

Orice fel de videoclipuri dorești să creezi, alege conținut pe care îl poți dezvolta și crea în mod regulat și găsește modalități de a simplifica fluxul de lucru de producție, fie că este vorba despre crearea unui studio, crearea unui șablon de editare sau angajarea de asistenți ori a unei echipe de producție. Continua să vă îmbunățești subiectele și fluxul de lucru de producție până când procesul tău este o mașină bine unsă.

Pont: unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face este să configurezi un mic studio video, astfel încât atunci când este timpul să filmezi, să poți pur și simplu să aprinzi luminile și să dai rec.

Photo by FOX

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sign up to our newsletter!