TRENDURI ÎN PRODUCȚIA VIDEO

În episodul de astăzi vom descoperi care sunt trendurile pe care le-am remarcat printre creatorii de conținut video.

#1 Streaming live

Primul cel mai mare trend pe care l-am observat este crearea de conținut video live. Toate platformele încurajează streaming-ul live Facebook live, YouTube Live, Instagram Live. Oamenii vor să vadă ce se întâmplă în spatele scenei. CÂnd oamenii văd un clip live nu se așteaptă să vadă conținut video de o anume calitate, conținut video regizat. Vor să se conecteze la acea experiență unică și autentică pe care o împărtășește cel care transmite acel video live. Nu ai nevoie de o echipă întreagă pentru producția de conținut video live, camere scumpe, lumini și microfoane, este suficient un telefon care filmează. Oamenii care urmăresc conținutul live se așteaptă să vadă imagini surprinse cu ajutorul unui telefon mobil. Costurile pentru producția de conținut live sunt egale cu 0. Ai aceeași abilitate ca marile brand-uri să câștigi cu producția de video live.

#2 VR și 360 video

Al doilea trend pe care l-am observat este continutul VR și 360 grade. Chiar dacă nu este mainstream încă, face cu siguranță parte din viitor. Jucători mari din piață cum ar fi Facebook și YouTube încurajează producția și distribuirea de conținut video 360.

#3 Stabilizarea clipurilor video.

Chiar cred că toate acele clipuri tremurate nu mai sunt deloc ok atunci când te gândești să produci și să distribui conținut video online. Motivul este că majoritatea camerelor, au stabilizare electronică a imaginii, iar gimbal-urile au devenit foarte accesibile și mult mai la indemână decât au fost vreodată. Indiferent că filmeazi cu o cameră de acțiune de tipul GoPro, cu un DSLR sau cu un telefon mobil sunt disponibile stabilizatoare pentru oricare dintre ele. Chiar dacă mergi în vacanță și vresi să înregistrezi imagini stabile pentru amintirile familiei sau dacă ești filmemaker și vrei să produci conținut video de înaltă calitate cu aspect cinematic vei avea nevoie de o soluție decentă pentru stabilizarea clipurilor.

 

Ne vedem marți, săptămâna viitoare cu un ultim episod din această serie intitulată Video Marketing pentru începători. Tot atunci veți afla ce m-a motivat să produc aceasată serie, care a fost experiența mea realizând acest lucru și ce surprize ți-am pregătit pentru viitor.

Apasă butonul de abonare, activează clopoțelul și urmărește cele mai recente postări. Mulțumesc! https://www.youtube.com/c/CurioziatePură

Credit foto cover:

Sticker Mule

 

Articole create 32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus