Lista de cadouri: Cum te poate ajuta o listă de cadouri?

Lista de cadouri: Cum te poate ajuta o listă de cadouri?

Ți s-a întâmplat să fii luat prin surprindere de ziua aniversară a cuiva și să nu știi ce să-i cumperi?
Se apropie sărbătorile, iar gândul că va trebui să depui eforturi supra-omenești, pentru a găsi cadouri care să surprindă, te face să detești acest obicei?
Tocmai faptul că știi foarte multe despre destinatarul tău ți se pare a fi cel mai mare impediment în a alege cadoul potrivit ?


Dacă ai răspuns cu da la cel puțin o întrebare, atunci ai nevoie de o listă de cadouri.

Cum funcționează lista de cadouri?

Lista de cadouri poate fi trecută în agenda ta de lucru, într-un fișier excel, într-un e-mail, pe care să-l modifici de fiecare dată, sau, ca să îți fie mereu la îndemână, te poți folosi de telefonul mobil (eu așa procedez). Pe întreg parcursul anului, de fiecare dată când auzi un detaliu, care te-ar putea ajuta să alegi un cadou special, îl notezi acolo. Exemple de situații în care poți folosi lista de cadouri:

• Mergi la plimbare cu iubita/soția prin mall și îți arată o pereche de pantofi; notezi în lista de cadouri culorarea pantofilor.
• Ești în vizită la un prieten, care îți arată prezentarea unui gadget nou pe youtube; notezi în lista de cadouri că-i place un anumit tip de gadget-uri.
• Ai fost invitat la cină de prietenii tăi; notează numele vinului în lista de cadouri, pentru ca data viitoare să-i surprinzi cu vinul lor preferat.
• Vorbești la felefon cu mama, care îți povestește entuziasmată de perna confortabilă pe care și-a luat-o vecina; notezi în agendă .

 

Ai înțeles cum funcționează! Este aproape ca un joc! Cu timpul te vei obișnui cu notatul, iar cadourile tale vor fi printre cele mai surprinzătoare. Destinatarii tăi vor fi surprinși de fiecare dată că ai ținut minte acele detalii, care fără a fi notate în lista de cadouri, ți s-ar fi șters din memorie foarte ușor.

 

Beneficiile unei liste de cadouri:

– simplu de folosit și mereu la îndemână, mai ales dacă folosești telefonul mobil.
– vei avea mereu o listă cu sugestii foarte relevante, pe care te poți baza atunci când situația solicită un cadou.
– vei surprinde de fiecare dată prin cadourile oferite.
– destinatarii tăi vor fi impresionați de atenția ta la detalii.
– vei primi recunoșterea grupului ca fiind o peroană care se pricepe la cadouri; prietenii îți vor cere mai apoi sfaturi pentru situațiile în care vor avea nevoie de cadouri.
– vei aduce bucurie pe chipurile și în sufletele destinatarilor tăi.
– persoanele care au primit cadouri de la tine te vor lăuda de fiecare dată în fața celor învitați la petrecere, pentru că ai oferit un cadou cu adevărat special.

 

Este rândul tău. Cum procedezi atunci când nu știi ce cadou să alegi?

 

foto via profotolib

Comment ( 1 )

  1. RăspundeClaudia
    Un articol util. E bine sa ai lista gata din noiembrie sa nu te trezesti ca e prea tarziu si nu ai nici o idee geniala de cadou. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>