CLUB 300

#siguranță #claritate #eficiență

Club de practică a marketingului digital in propria afacere

Cine suntem noi?

Salut, mă numesc Claudiu și fac parte dintr-un grup de proprietari de afaceri care își construiesc singuri campaniile de marketing digital.

Ne place să ne creștem afacerile prin propriile puteri. Știm că produsele și serviciile noastre vor schimba lumea. Aceasta este singura motivație de care avem nevoie să continuăm.

Pentru că luptăm împotriva marilor branduri și a oamenilor cu bugete nelimitate, suntem nevoiți să facem lucrurile diferit.

Campaniile noastre se bazează pe TIMPULENERGIA și IMAGINAȚA noastră, nicidecum pe bugete mari.

Ne cunoaștem PUNCTELE TARIPUNCTELE SLABE, și înțelegem care sunt TENDINȚELE iar asta ne ajută să fim tot timpul prezenți, ancorați în realitate.

Ne finanțăm campaniile din fonduri proprii de aceea le alegem pe cele care au un RETURN AL INVESTIȚIEI  MARE și o RATĂ DE CONVERSIE FOARTE BUNĂ.

Majoritatea cărților de marketing, a cursurilor sau a specialiștilor în marketing vor spune că este imposibil să începi o afacere și să o promovezi, fără suficiente resurse financiare. Noi facem asta în fiecare zi, prin investiția optimă a timpului și a energiei noastre în campanii creative.

Noi suntem practicanți ai marketingului digital, care aduce valoare în viețile oamenilor și aceasta este clubul nostru.

De ce 300?

Filozofia clubului

Se numește CLUB 300 pentru că marketingul este o activitate care trebuie desfășurată constant și am ales un număr minim, 300 de zile pe an.

Am eliminat zilele pentru vacanță, concediile medicale și alte sărbători și am rămas cu 300. 

Garantez că orice membru al grupului, va știi exact ce fel să-și crească numărul de clienți și vizibilitatea online prin propriile cunoștințe, dacă va practica marketingul digital în propria afacere, alături de  mine și ceilalți membri ai grupului, pentru minim 300 de zile (un sezon complet). 

Abilitățile dezvoltate și cunoștințele acumulate pe parcursul celor 300 de zile vor putea fi folosite pentru a promova orice fel de produs sau serviciu în mediul online.

Împreună pentru viitor

Proiect susținut de

Garanții

Beneficii

Siguranță

Ai siguranța că timpul, energia și resursele tale financiare sunt investite în campaniile potrivite. 

 

Claritate

Vei știi tot timpul ce fel de mesaje trebuiesc comunicate, cât de des și pe ce platforme vor fi distribuite.

Eficiență

Acțiunile tale vor fi ghidate de un plan de conținut pentru a evita momentele de blocaj în care nu știi cum să promovezi afacerea ta.

Educație

Ai acces la cursuri de marketing digital care te vor ajuta să descoperi toate secretele marketingului digital.

Strategie de marketing

Primești ajutor pentru construirea unei strategii de marketing și suport pentru implementarea acesteia.

Conținut video exclusiv

Săptămânal vei fi informat cu privire la trendurile din marketingul digital pentru a implementa în strategia ta cele mai recente tehnici de marketing online.

Audit

Vei primi un audit pentru toată prezența ta online. Vor fi analizate toate materialele publicate până acum atât pe website-ul propriu cât și pe platformele sociale. 

Comunitate
 Vei lucra alături de antreprenori care au provocări și obiective asemănătoare cu ale tale. Vei putea învăța din feedback-ul pe care-l primesc colegii tăi. 
Împreună suntem mai puternici

Înscrie-te în club acum!

 

Personal

Branding personal

50Euro/lună
  • Curs Marketing Digital
  • Audit Prezeță Online
  • Acces Club Complet

Business

Activitate comercială

100Euro/lună
  • Curs Marketing Digital
  • Audit Prezență Online
  • Acces Club Complet