CELE MAI BUNE PLATFORME PENTRU DISTRIBUIREA CONȚINUTULUI VIDEO

În acest episod îți voi spune care sunt cele mai bune platforme pentru distribuirea continutului video.

1. WebSite-ul companiei tale.

Cartea ta de vizita din mediul online este website-ul companiei tale. Aici ar trebui să publici continutul video, pentru prima data. Aceste clipuri video îi vor ajuta pe cei care iti vizitează site-ul să înțeleagă mai bine activitatea, produsele, să vă cunoască pe tine și pe echipa ta.

Să luam câteva exemple pentru a înțelege cum poți distribui conținutul video în propriul website:

În pagina principală atașezi un clip video care prezintă povestea activității tale.

In pagina Despre noi atașezi clipuri video în care îți prezinți echipa și relația ta profesionala cu aceștia.

In pagina de produs poți atașa clipuri explicative (demo-uri) ale produselor tale. Aceste clipuri îi vor ajuta pe clienti să înțeleagă care sunt caracteristicile produselor și cum acestea le pot rezolva problemele. Spunând tot ceea ce vrea clientul să știe despre produs vei reuși să eviți eventualele retururi și să crești rata de conversie. Tot aici poți adăuga testimonialele. Vor aduce un plus de notorietate și credibilitate produselor sau serviciilor tale.

In secțiunea blog vei publica articole care conțin clipuri explicative de forma Cum să oferindu-le clienților diferite contexte în care produsul sau serviciul tău reușește să rezolve eficient o anume problemă. Tot aici poți publica diferite interviuri cu specialiștii din domeniul în care activezi.

 

2. YouTube

Pentru ca Youtube are 1.57 miliarde utilizatori activi care consumă zilnic in medie 1 oră de conținut video, YouTube a ajuns cea mai importantă platformă pentru distribuția de conținut video. Dacă nu ești prezent pe platformă, deja pierzi multe oportunități. În plus, YouTube este platforma cumpărată de Google in 2006. Ce înseamnă asta? Google este cel mai mare motor de căutare de pe internet. Iar prezenta ta pe YouTube va influența in mod considerabil pozitionarea site-ului tău in rezultatele Google. Îți voi spune mai multe despre acest subiect intr-un clip viitor.

 

3. Facebook

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a declarat că vede conținutul video ca pe un megatrend în obținerea vizibilității. Acest fapt indică multe despre viitorul platformei, în care se investesc deja sume foarte mari pentru promovarea conținutului video.

Mare atenție. Postarea aceluiași conținut video pe care l-ai incărcat pe Youtube nu este cea mai bună soluție. De ce? Pentru că pe Facebook oamenii au o altă atitudine. Sunt conectați pe platformă pentru a consuma conținut care-i distrează, relaxează mai degrabă, decât să afle diferite soluții pe care de obicei le caută pe YouTube.

Sunt convins ca vizionarea acestui clip te-a făcut să fii și mai curios și îți dorești să afli mai multe despre cum să produci diferite tipuri de conținut pentru fiecare platformă în parte. Lasă-mi întrebările tale într-un comentariu. Îți voi răspunde.

În videoclipul următor vei afla cum să optimizezi clipurile video din punct de vedere SEO inainte de a le publica.

Apasă butonul de abonare, activează clopoțelul și urmărește cele mai recente postări. https://www.youtube.com/c/Curiozitate

Credit cover:

NordWood Themes
Articole create 32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus