5 IDEI DE CLIPURI VIDEO

5 Idei de continut video (A) : https://youtu.be/7mmiTydCgkw

 

Asăzi iti voi vorbi despre alte 5 tipuri de continut video, care te vor ajuta să îmbunătățești considerabil strategia de video marketing.

Dacă nu ai văzut primul videoclip cu 5 idei de clipuri video, este un link mai sus.

 

Cele 5 tipuri de continut video pe care ți le voi prezenta astăzi sunt:

Animațiile video,

Whiteboard animation,

Cursurile video,

Seminarii online,

Studii de caz sau documentare.

 

Animațiile video

Videoclipurile animate sunt foarte eficiente acum pentru că au devenit mai accesibile și de asemenea, pot eluda unele dintre provocările videoclipurilor live (găsirea actorilor, planificarea interviurilor, identificarea locurilor de filmare, etc.). Atunci când este utilizat în mod corespunzător, adica o explicatie scurta, relevanta si de impact, conținutul video animat poate avea un impact semnificativ asupra vizualizării. Pentru branduri, animația oferă mai multe avantaje unice, în continuare voi specifica două dintre ele:

1. Videoclipul este personalizat pentru diferite grupuri tinta. În funcție de audiența căreia te adresezi poți schimba rapid grafica, tema de culori, etc.

2. Flexibilitate. Pentru un buget redus scenariul pote fi simplu, cu o atentie specifica pe textul dinamic sau pe simple ilustrații. Atunci când dispunem de un buget mai mare avem flexibilitatea in a crea scenarii mai complexe, care vor induce celor care vizioneaza o călătorie unică, fără să fiti nevoiti să filmati.

 

Whiteboard animation

Animațiile pe o tablă albă (whiteboard animation) au devenit un instrument de marketing popular în ultimii ani. Aceste videoclipuri simple și captivante arată pe cineva care desenează imagini pe o tablă albă sau pe o altă suprafață. Dacă ai văzut vreodată un astfel de videoclip, știi că au o modalitate aparte de a vă atrage atenția. Există multe motive pentru aceasta. Au avantajul că nu trebuie să apari în fața camerei sau să angajezi actori Este distractiv și îți captează privirea, facându-te să urmărești constant pentru a vedea următoarea schimbare. Este mult mai distinctiv și profesional decât un video de tip slide show. Este o modalitate bună de a explica conceptele într-un mod simplu și antrenant.

 

Cursurile video

Afișarea activității, ca notorietate recunoscută prin rezultate în industrie, va convinge potențialii clienți nu doar să te urmărească, ci să și cumpere de la tine. O modalitate prin care poți realiza acest lucru, este organizarea de cursuri video. Avantajul acestora este că odată înregistrate vor putea fi distribuite gratuit, pe o perioada determinata, apoi putand fi vândute. Câștigi din vânzarea directă a cursurilor, apoi obtii notorietate, credibilitate și recunoașterea celorlalți, ca fiind o voce relevantă în industrie.

Seminarii online (Webinarii)

Prin Seminarul desfășurat online, cunoscut ca webinar, poți comunica anumite mesaje către o audiență largă, fără a cere participanti să cheltuiască bani și timp pentru a călători într-o locație fizică. Webinariile pot fi utilizate într-o varietate de moduri diferite. De la găzduirea de conferințe online, seminarii și prelegeri, la vânzări și marekting, afacerile din fiecare industrie pot beneficia de această modalitate dinamică de comunicare. Webinariile pot fi utilizate pentru:

Creșterea listei de contacte,

Afișarea afacerii tale ca autoritate recunoscută de industrie,

Promovarea unui produs,

Menținerea unei comunicări apropiate cu clienții,

Menținerea cheltuielilor mici,

Câștigarea de vânzări.

 

Studiile de caz și documentarele

Bogate în informații și foarte relevante pentru nișa în care activați, studiile de caz și documentarele vă vor ajuta să prezentati afacerea voastră, obtinand notorietate. La fel ca orice persoană, fiecare organizație are o poveste de spus. O modalitate de a-ți conecta afacerea la o potențială bază de clienți, este prin utilizarea unui documentar . In documentarul companiei accentul este pe organizație sau pe afacere. Conține multe informatii, inclusiv produsele și serviciile pe care le poate oferi organizația ta, comunitatea în care se angajează compania sau persoanele din cadrul afacerii. Obiectivul principal este acela de a “face publicitate fără publicitate”: un documentar corporate, în timp ce descrie “realitatea” organizației, are menirea de a arăta scopul, valorile și oamenii din cadrul afacerii.

În episodul următor îți voi arăta tipurile de conținut video în trend în această perioadă. https://www.youtube.com/c/CurioziatePură

Credit foto cover:

Glen Carrie
Articole create 32

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus